Löysin siis muutamia varhaisia "sarjakuvapäiväkirjamonnifisuja" ajoilta ennen tätä blogia. Ja kuten lupasin, isken ne tänne. Saattaa olla että osa on täällä joskus vilahdellutkin, mutta ei anneta sen haitata.

2006-normal.jpg

Chibimonni 2006. Näihin aikoihin opiskelin Kihniöllä IKATA:ssa taide- ja sisustuslasia ja olin työharjoittelussa Virroilla eräällä silloisella lasipajalla. Piirsin paljon, mutten juurikaan itseäni. Betonipaaluun liittyy surullinen tarina siitä, kuinka iskin naamani siihen ja sain kauniit ruvet ja mustelmat. Ah.
Yoru ei esiinny näissä vielä, koska se muutti luokseni vasta loppuvuodesta.

2007%201-normal.jpg

2006-2007 monniskan raajat kasvavat pituutta eikä nenää ole.

2007-normal.jpg

Näihin aikoihin piirsin superpaljon (taisin hankkia myös copiceja). Yorukin siellä jo ♥
Saatoin jo tässä vaiheessa suunnitella komiksiblogin perustamista, en vain saanut aikaiseksi (tai uskaltanut).

2008%202-normal.jpg

Nämä ovat jostain 2008 alusta jolloin aloitin lasinpuhallusopiskelut. Paljon mukana lasinpuhallushäröilyä siis ja monniskan hahmo hakee ulkomuotoaan. Liioitellun laiha ja isopäinen hahmo, ei vieläkään nenää. 

2008%203-normal.jpg

Aina vihainen monniska alkaa olla valmis. Lasinpuhalluksen ekalta vuodelta oli muutamia sarjakuviakin, mutten löytänyt niitä.

2008%201-normal.jpg

Näin. Sitten aloitin sarjakuvablogin ja lopetin kaiken muun piirtämisen, kunnes menin Inksaan ja piirtelin taas yhden vuoden. Sitten lopetin jälleen. Haha.

Enkä piirrä vieläkään neniä.